Deel dit artikel:

Derde NK SUP Race: gezellige wedstrijddag voor het hele gezin

De derde wedstrijd van de NK Sup race staat zaterdag 26 augustus bij Jachthaven Bruinisse in het teken van fun en spannende races op het water. Voor het NK staan twee onderdelen op het programma: de sprint en de superlap. Na twee wedstrijden staan Janneke Smits bij de dames en Joep van Bakel bij de heren aan de leiding in het klassement.

Er staan tijdens de derde wedstrijd meerdere races op het programma: de sprint en de superlap. De superlap is de race die meetelt voor het klassement van het Nederlands kampioenschap. Voor de overwinning van de dag telt één keer de sprintrace en drie keer de superlap race. Heb je nog geen wedstrijdervaring, maar wil je toch een keer meedoen op een lager niveau? Speciaal voor de beginner is er een speciale inflatable klasse. Fanatic stelt hiervoor boards beschikbaar.

Naast de wedstrijden voor het NK zijn er ook verschillende activiteiten voor bezoekers. Fanatic zorgt voor test Stand Up Paddle board die je vanaf 11:00 uur gratis kunt komen testen. Leer suppen of test allerlei verschillende type boards. Naast het suppen kun je ook kennis maken met het windsurfen, het team van O’neill Summercamps verzorgt longboard skate clinics en er zijn Indoboards voor balansoefeningen aanwezig.

Voorlopig programma
vanaf 11:00 gratis test
11:00 - 12:00 aanmelden bij Funbeach (aan de westkant van de jachthaven)
12:30 skippers meeting
13:00 eerst mogelijk start sprintrace
15:00 kids races op door Fanatic beschikbaar gestelde boards, deelname <15 jaar op de dag van het evenement
16:00 start super lap race
17:00 start BBQ en prijsuitreiking

Waar
Jachthaven Bruinisse, Jachthavenweg 61D in Bruinisse,www.jachthavenbruinisse.nl

Inschrijven
Inschrijven kan op de dag zelf. Kosten zijn 20,- per persoon (incl. consumptie bonnen en BBQ). Deelname aan de kids race is gratis (neem allemaal zoveel mogelijk je kids, vrienden, familie, buren etc. mee zodat ook die kennis kunnen maken met onze mooie sport).

Meer informatie via: https://www.facebook.com/Boardguru

Afbeelding: Mayola Dijksman

 

 

naar boven