Deel dit artikel:

DAM-X: het evenement van zien, doen & beleven

DAM-X is hét watersport event dat in het teken staat van zien, doen & beleven! Het event vindt vanaf donderdag 12 oktober plaats naast het Europees Kampioenschap freestyle windsurfen (EFPT). Maak kennis met watersport door deel te nemen aan diverse boardsport clinics of doe mee met dè windsurf Slalom Funrace van het jaar; de DAM-X Funrace!

Daarnaast kun je op de unieke locatie bij Brouwersdam genieten van allerlei andere side-events zoals; de board sports market, het Friday Night Event met spectaculaire shows, deelnemen aan activiteiten voor het goede doel en is er een chill area met muziek. Zaterdagavond is het tijd voor de legendarische DAM-X party en op zondag zijn er fantastische prijzen te winnen bij de tombola!

Tijdens het DAM-X event laten de professional freestyle windsurfers hun talent zien tijdens de finale van het Europees Kampioenschap freestyle windsurfen! Maak kennis met je idolen en geniet van het schouwspel op het water! In het weekend van 14-15 oktober gaat de downwind Slalom van DAM-X los. Deze race is voor alle niveaus en er zullen ook nog eens veel Slalom Pro's aanwezig zijn. Ontmoet 's werelds beste slalom surfers en ga de strijd aan op het water tijdens de DAM-X Funrace.

Zien we jou van 12 - 15 oktober de pro's aanmoedigen of kom jij zelf langs voor alle toffe activiteiten? Volg DAM-X online en tot dan! Toegang tot het evenemententerrein is gratis.

Kijk voor het volledige programma op www.dam-x.com.

naar boven