Deel dit artikel:

Uitnodiging informatie bijeenkomst RTC Windsurfen

Dit najaar is het Regionaal Trainingscentrum Windsurfen een nieuwe weg ingeslagen voor de jongste jeugdsurfers. Vooruitlopend op toekomstige veranderingen in het Olympisch windsurfen. Om de nieuwe opzet en structuur toe te lichten nodigt het RTC geïnteresseerde jeugdsurfers en hun ouders uit voor een informatie bijeenkomst op zaterdag 15 december bij Windsurfvereniging Almere Centraal in Almere Haven.

Multidisciplinair trainingsprogramma
Was het RTC programma voor surfers tot 17 jaar voorheen volledig toegespitst op de Bic Techno klasse, sinds kort is het een multidisciplinair trainingsprogramma dat de drie disciplines Bic Techno (courserace), Foil en Slalom combineert. Gelijktijdig is het trainingsprogramma met drie intensiteitniveaus uitgebreid.

Informatie bijeenkomst – 15 december
Drie disciplines op vier verschillende niveaus in één trainingsprogramma; dat wekt veel vragen op. Zaterdag 15 december organiseert het RTC Windsurfen daarom een informatiebijeenkomst voor alle geïnteresseerde jeugdsurfers en hun ouders.

Doelgroep: Surfers geboren tussen 2002 en 2008 (en hun ouders)
Datum: Zaterdag 15 december
Aanvang: 15:45 uur
Locatie: Clubhuis Windsurfvereniging Almere Centraal
Surfstrand Haven 2 (Gooimeerdijk-West)
1353CT, Almere Haven

RTC Windsurfen
Het RTC Windsurfen is het officieel geaccrediteerde opleidingscentrum van het Watersportverbond en NOC*NSF voor jonge beloftevolle windsurfers. Zij trainen hier doordeweeks aan de ontwikkeling van hun eigen talent(en) en bereiden ze zich voor op een toekomstige carrière als topsporter op de Watersportverbond Topzeilacademie (het Nationaal Trainingscentrum) in Scheveningen.

Voorafgaand kunnen geïnteresseerde jeugdsurfers ook nog deelnemen aan de ‘open’ overwinter training. Ga voor meer informatie naar deze website.

naar boven