Algemene informatie

Als je gaat suppen krijg je te maken met algemene regels en veiligheid. Er zijn veel handige websites met allerlei tips over deze hard groeiende sport. Waar vind je meer sup informatie?

Veiligheid
Wij vinden veiligheid heel belangrijk, ook tijdens het suppen. Zorg er altijd voor dat je je zogenaamde leash, oftewel de band om je enkel, om hebt. Wat zijn nog meer veiligheidsregels waar je je als supper aan moet houden?
Klik hier voor de veiligheidsregels>>

Regels
Als watersporter moet je op de hoogte zijn van de Gedragscode voor de Watersporter. Hiermee vermijd je irritaties bij je mede watergebruikers en waarborg je gelijk je eigen veiligheid. Wat zijn belangrijke regels uit de gedragscode voor de supper?
Klik hier voor alle regels>>

Belangenbehartiging
Wij vinden een schone, toegankelijke, veilige en betaalbare watersport belangrijk. Daarom staan wij als belangenbehartiger achter de supper. Dit is op regionaal, nationaal en internationaal niveau.
Klik hier voor meer informatie over belangenbehartiging>>

Lid worden, hoe?
Als vereniging en als persoon is het mogelijk lid te worden van het Watersportverbond. Ben je lid van een bij het verbond aangesloten vereniging, dan ben je automatisch al lid. Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap?
Klik hier als je lid wilt worden>>

naar boven