Algemene informatie

Als windsurfen krijg je te maken met veiligheidsissues en ander waterverkeer. Wat voor regels gelden er voor jou en waar kun jij terecht met vragen?

Veiligheid
Windsurfen is een relatief veilige sport, maar zoals bij iedere sport, heb je ook hier kans op ongelukken. Wat zijn de belangrijkste zaken waar je op moet letten om zo veilig mogelijk te windsurfen?
Klik hier voor veiligheidsregels>>

Regels
Onder alle watersporters geldt een Algemene Gedragscode. Deze is vooral bedoeld om elkaar te respecteren op het water. Niet alle regels gelden voor de windsurfer, toch vinden wij dat iedereen op de hoogte moet zijn van deze code. Wat staat er in de gedragscode?
Klik hier voor alle regels>>

Handige links
Als windsurfer zijn er een aantal handige websites die jij vaak zal bezoeken. Denk aan websites over de weers- en windvoorspellingen en een forum waar jij met al je vragen terecht kan.
Klik hier voor handige links>>

Belangenbehartiging
Wij streven naar tevreden windsurfers en een continue verbetering van het vaarwater voor de windsurfer. Als belangenbehartiger is dit één van onze taken, zorgen voor een schone, toegankelijke, veilige en betaalbare watersport. Wat doen we hierin voor windsurfers?
Klik hier voor meer informatie over belangenbehartiging>>

Lid worden, hoe?
Als vereniging en als persoon is het mogelijk lid te worden van het Watersportverbond. Ben je lid van een bij het verbond aangesloten vereniging, dan ben je automatisch al lid. Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap?
Klik hier als je lid wilt worden>>

naar boven