Lid worden, hoe?

Als vereniging en als persoon is het mogelijk lid te worden van het Watersportverbond. Ben je lid van een bij het verbond aangesloten vereniging, dan ben je automatisch al lid. Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap?

Met 440 aangesloten verenigingen is de kans groot dat jij automatisch lid bent bij ons. Hierdoor heb je recht op deelname aan wedstrijden en profiteer je van korting op diensten en producten. Het persoonlijk lidmaatschap sluit je af als je geen lid bent van een bij het Watersportverbond aangesloten vereniging, maar wel wil helpen bij het realiseren van onze missie: een leven lang watersporten mogelijk maken.

Persoonlijk lidmaatschap
Wij komen op voor de belangen van alle watersporters en zorgen ervoor dat het vaarnetwerk in Nederland bereikbaar, bevaarbaar en betaalbaar blijft. Als lid help je ons met het realiseren van deze missie. Daarnaast zitten er voor jou ook een aantal ledenvoordelen aan vast:

  • Elke werkdag gratis telefonisch advies
  • Korting op bootpapieren: meetbrief, licentie(s), ICP, etc.
  • Tot wel 50% korting op examens, vaaropleidingen en -cursussen
  • Korting op deelname aan diverse toertochten
  • Korting bij Delta Lloyd Verzekeringen
  • Kortingen bij het aanmeren bij verschillende verenigingen, zoals een gratis tweede overnachting
  • Maandelijkse ledennieuwsbrief in je mailbox. Hiermee ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van watersport
  • Zekerheid: wij komen op voor de belangen van alle watersporters!

Direct regelen
Via mijnwatersportverbond.nl wordt je persoonlijk lid van het Watersportverbond. Registreer je via de knop “geen lid?”. Hierna ontvang je een bevestigingsmail met een link om de registratie definitief te maken. Zodra de registratie is gelukt kan je het product ‘Persoonlijk Lidmaatschap’ bestellen.
Het persoonlijk lidmaatschap van het Watersportverbond kost € 35,75 per jaar.

Vereniging
Momenteel zijn er circa 440 watersportverenigingen lid bij ons. Zij dragen jaarlijks een bedrag per lid af aan ons, hiervoor krijgt de vereniging ondersteuning op het gebied van bestuurszaken, ledenwerving, (wedstrijd)organisatie, financiën, juridische zaken, en nog veel meer. Daarnaast zijn ook alle leden van de vereniging automatisch aangesloten bij ons. Als lid heb je recht op deelname aan wedstrijden en korting op verschillende producten en diensten.

Direct regelen

  • Lid worden van een watersportvereniging? Klik hier voor een overzicht van alle bij het Watersportverbond aangesloten verenigingen.
  • Als vereniging lid worden van het Watersportverbond? Klik hier voor meer informatie
naar boven